Szabálykönyv

A Kalandok Földjét bármikor INGYEN kipróbálhatod. Az ingyenes karakter majdnem minden szolgáltatását élvezheti a játéknak. Két lényeges korlátozás van: az ingyenes karakterrel nem lehet tárgyat átadni, és ingyenes karakter nem léphet ki az első zónából. Szintkorlátozás nincs, annyit játszol, amennyi jólesik.

Minden játékosnak lehetősége van a játékos számlájára zsetont feltölteni. (1 zseton = 10 Ft) Ha az ingyenes karakterrel szeretnél más zónákban is kalandozni, akkor mindössze 100 zsetonért (1000 Ft) egyetlen kattintással aktiválhatod a karaktert. (Az aktiválást a karakternél a Speciális Parancsok menüpontnál végezheted el.) Az aktivált karakternél megszünnek a korlátozások. A zsetonokból késöbb más szolgáltatásokat is vásárolhatsz, ha akarsz (nem kötelező). Az így vásárolható szolgáltatások mennyisége korlátozott, attól függ, hogy milyen régen indult a karakter. (2006.06.22 előtt indított karaktereknél az addig elköltött energia mennyisége növelheti a korlátot.)

Ha korábban már fizető játékosként játszottál a játékkal, a meglévő karaktereidet nem kell újra aktiválni, azonnal teljes játékjogot kapnak.

Jelenleg három féle módon fizethetsz be a számládra.

  • Az egyik lehetőség, hogy postán belföldi postautalványon fizetsz be. A pénzt a Beholder Kft. 1680 Budapest, Pf.: 134. címre kell küldeni. A csekk hátuljára feltétlenül írd rá jól olvashatóan a befizetési kódodat.

  • A másik lehetőséget akkor tudod használni, ha játszol a TF-en, vagy az ŐV-én. Ez esetben a számlaszámod és a hozzá tartozó jelszavad megadásával interneten keresztül is tudsz befizetni a Kalandok Földje regisztrációdra. Ha így szeretnél befizetni, akkor a regisztráció után jelentkezz be a rendszerbe, majd a baloldali menüpontok közül válaszd ki a Befizetést. Itt a TF/ŐV számlaszámod és a jelszavad segítségével tudod az előfizetést lebonyolítani.

  • Lehetőség van átutalással is fizetni. A pénzt a 11707024-20397441-es számlaszámra kell átutalni. Ahhoz, hogy az átutalással érkezett pénzt jóvá tudjuk írni feltétlenül szükséges, hogy megadd a befizetési kódodat, valamint a neved és a címed!
  •  
    | Beholder Kft. | Kontakt |
    Copyright 2002 - 2006 Beholder Kft. Minden jog fenntartva. Impresszum