Szabálykönyv
Tulajdonságok leírása

Erő
Az erő igen fontos tulajdonság, harcban határozottan nagy előny a magas erő, mert nagyobb erővel nagyobbat lehet sebezni. A nagy erő jól jön pl. a labirintusokban is, ha egy ajtót valamiért nem tudsz kinyitni.

IQ
Ha komolyabban akarsz varázslással foglalkozni, akkor érdemes az intelligenciádat minél magasabbra tornászni. A varázslatok megtanulásának esélye nagymértékben függ az IQ-tól. Magasabb IQ-val gyorsabban regenerálod a varázspontot is, illetve nagyobb lesz a maximális varázspontod. Mentális támadások esetén a szerencséd mellett az IQ-n is múlik annak sikere.

Ügyesség
Annak az esélyét, hogy harcban az ellenfeled eltaláljon kétféleképpen csökkentheted: vagy páncélt veszel fel, vagy növeled az ügyességedet. A magas ügyesség ahhoz is hozzásegíthet, hogy a harcban tiéd legyen az első ütés. Fizikai sebzést okozó varázslatok megúszásánál a szerencse mellett a magas ügyességre is szükséged lehet.

Állóképesség
Igen fontos dolog, hogy a maximális életerőt komolyan befolyásolja az állóképesség mértéke.

Szerencse
Szerencsére mindenkinek szüksége van. Azt, hogy egy mágikus támadást vagy egy mérgező csípést elkerülsz-e, nagyrészt a szerencséd dönti el.

 
| Beholder Kft. | Kontakt |
Copyright 2002 - 2006 Beholder Kft. Minden jog fenntartva. Impresszum