Szabálykönyv
A választható kasztokról

Harcos
A legalapvetőbb kaszt, az emberhez hasonlóan induláskor nincsenek különleges képességei. A harcosok a legyőzött szörnyekér 10%-kal több tapasztalati pontot kapnak. (Fejlesztési pontból nem jár több!)

Lovag
A lovagok az igazság védelemzői, igazán dicsőséges harcosok. A lovagok kezdetben rendelkeznek a karizma szakértelemmel, ami jól jön, pl. amikor egy boltost kell meggyőzni az áru értékéről. Az élőholtak ellen plusz sebzést kapnak. A lovagok induláskor a Kézrátétel speciális képességet kapják. E képesség használatával gyógyulni lehet.

Vándor
A vándorok a természet igazi ismerői, egy fűszál rezdüléséből is komoly következtetéseket tudnak levonni. A vándorok megkapják a rejtőzködés szakértelmet, ami a többieknél jobban is fejlődik. A vándorok induláskor az Árnyék speciális képességet kapják. E képesség használatával növelni lehet meglepetés esélyét, ami plusz lőfegyver támadást tesz lehetővé.

Barbár
A barbárok egy igen szélsőséges fajta, nagyot tudnak ütni, és ezzel többé kevésbé elégedettek is. A barbárok induláskor a Vadulás speciális képességet kapják. E képesség használatával növelni lehet a harcban a találat esélyét.

Szerzetes
A szerzetesek a pusztakezes harc szakértői, ennek megfelelően magas pusztakezes harc szakértelemmel indulnak. A szerzetesek kissé viszolyognak a távolsági fegyverektől, ezért használatukat csak lassabban képesek megtanulni. A szerzetesek induláskor a Vastagodás speciális képességet kapják. E képesség használatával növelni lehet a vastagbőr szakértelmet.

Mágusok
A mágiához a legtöbb kaszt tagjai konyítanak valamennyit, de az igazi magasságokat csak a mágusok érhetik el. Ôk használják ki legnagyobb hatékonysággal a mágiában rejlő lehetőségeket, és olyan varázslatok sajátíthatnak el, amire mások gondolni sem mernek. A mágusok induláskor a Kőbör speciális képességet kapják. E képesség használatakor a harcban az ellenfél ütései lepattannak rólad.

 

 
| Beholder Kft. | Kontakt |
Copyright 2002 - 2006 Beholder Kft. Minden jog fenntartva. Impresszum